Moder Jord & Morsdagshelgen

Vi hyllar Moderjord & firar Morsdag på ett sätt som är både inspirerande & meningsfullt

Idag vill jag bjuda in dig till en lite annorlunda morsdag / morsdagshelg, som vi har skapat både för mammor och för alla vackra barn av Moder Jord.

Allt äger rum på vår gård, Storegården i Alboga, där vi har vår fysiska butik (tillsammans med just butiken @Storegården).

Prova-på stunder i vårt båthus

(eller gräsmattan intill, vid fint väder)

På både lördag och söndag har vi bjudit in några av våra vänner som driver egna verksamheter inom hälsa och wellness, för att leda speciella, ”prova-på” stunder där du kan vara med. Vi håller till i vårt båthus och börjar redan kl.11 varje dag.

Ett schema kommer att finnas på vårt Instagram-konto: @godnattpuss, lite senare denna vecka.

Oavsett om du är nybörjare eller har mer erfarenhet av yoga, meditation och mindfulness, så är du välkommen att delta. Detta är en unik möjlighet för dig att testa härliga träningspass och tekniker tillsammans med de olika ledare.

Ta gärna med dig en egen yogamatta och kudde eller en pläd att ligga på, för att skapa en bekväm plats för din praktik. Speciella träningskläder behöver du inte ha, om inte du vill, men ta gärna på dig något bekvämt (kanske lite varmare kläder vid dåligt väder – båthuset är utan värme).

En sak till – alla prova-på stunderna är helt kostnadsfria då deltagande ledare bjuder oss på sina pass. Vi tackar så jättemycket för allas generositet!  

Wellness mini-marknad

Under morsdag / morsdagshelgen har vi också förberett en speciell ”wellness” mini-marknad i vår butiksträdgård.

På lördag gästas vi av Fredrik från Ågårdens Biprodukter, som förutom sin egna honung även väljer ut andra wellness produkter med koppling till biodling och honung. Fredrik är så otroligt kunnig när det gäller de positiva hälsoeffekterna av produkter han tar med sig, så missa inte att ställa alla dina frågor till honom.

På söndag samlar vi flera vänner i butiksträdgården. Fredrik är här igen och får sällskap av Anna, från Green Life by Anna, som kommer medsin fantastiska kombucha (min favorit!). Kombuchan är dessutom närproducerad dådet tillverkas i Annas egna lilla fabrik i Alingsås.

Maria från Anima Friskvård ska också vara hos oss i trädgården på söndag och bland annat tar hon med sig något som heter en ”microcirkulationsmadrass”. Denna madrass kommer att vara helt nytt för mig, men enligt Maria har den fantastiska hälsoeffekter, så det ska bli spännande att få veta mer.

Vårt egna varumärke, Godnattpuss

(lite skryt från oss)

Jag vill också passa på att lyfta fram vårt egna lilla varumärke, Godnattpuss, som kommer att få en egen liten utställning i båthuset.

Vi skapade Godnattpuss för att fokusera på produkter (och kommande tjänster) som är BÄTTRE* – bättre för oss, för framtiden och för planeten (bättre med stora bokstäver alltså).

Från att välja hållbara produktionssätt och material som gör att föremålet kommer att hålla länge, till att utforma design som får oss att må bra i sinnet, är Godnattpuss är vårt framtidsprojekt.

Jag hoppas du kommer att vara extra-nyfiken på Godnattpuss sortimentet.

*Inspirationen bakom vår drivkraft att fokusera på ”BÄTTRE” kommer från tänkaren och opinionsbildaren Seth Godin: Make things better, by making better things. Det första vi gör, varje gång vi ska ta nya steg är att ställa oss frågan. blir det här bättre – för miljön och för våra kunder?

Så kom gärna och var med på en lite annorlunda morsdagshelg, som vi har skapat både för mammor och för alla vackra barn av Moder Jord.

Låt oss tillsammans njuta av dagar fyllda med kärlek,närvaro och inspiration.

Jag ser så fram emot att välkomna dig till vår härliga helg!

Godnattpussar från mig.

//Sarah

Missa inte våra grannar - en magiska morsdagshelgen rundtur i bygden

Morsdag / Morsdagshelgen genomförs tillsammans med alla våra kollegor i det lokala nätverket för småföretag, Taste the Countryside.

Besöka gärna vår gemensamma hemsida för att se hela listan på deltagande företag som du kan hälsa på under helgen. Där hittar du även en karta, som hjälper dig att planera dina besök. TILL BROSCHYREN OM MORSDAGSHELGEN.

Vill du också få Godnattpussar från oss?

Är du nyfiken på vårt nyhetsbrev, Godnattpussar?

Anmäl dig nu till Godnattpussar 
(anmälningsblanketten öppnas i ett nytt fönster)

«

»

what do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.